Eat your own cooking

We bouwen momenteel iets moois, maar we willen iets geweldigs bouwen. Dit vereist een geweldig team en we hopen dat jij één van degenen bent die we zoeken! 

Snel na de introductie van S/4HANA zijn wij dit systeem gaan gebruiken voor onze eigen bedrijfsvoering, onder het motto van: “Je moet zelf ondervinden wat je je klanten adviseert”. Door vroeg te starten met deze implementatie hebben wij een steile leercurve doorgemaakt. Naast de introductie van nieuwe technologieën, hebben we ook ervaring opgedaan met nieuwe manieren van werken. Onze aanpak: de nieuwe realiteit vraagt om een nieuwe consultant. 

Door de inzichten die wij hebben opgedaan, zijn wij anders georganiseerd dan andere IT-consultancybedrijven. Zo kunnen wij onze klant beter helpen met de uitdagingen van de toekomst. Wij zoeken mensen met jarenlange SAP-ervaring, die buiten de gebaande paden kijken. 

Met jouw diepgaande technische kennis ben je in staat om business vraagstukken adequaat op te lossen. Daarnaast beschik je over brede algemene kennis en soft skills. Wij noemen dat de T-shaped consultant. Wil je samen met ons onze klanten helpen succesvol te zijn met behulp van S/4HANA en andere innovatieve technologiepartners? Neem contact met ons op! 

Kom ook werken bij Experis Ciber

Onze Partners

Ons Recruitment Team

Kennismaken?

recruitment@ciber.nl

Binnen één werkdag reactie